Tjej som läser en dikt.Regler för att kopiera en dikt från diktkonst.se

Nedan är de regler som du har accepterat om du publicerar en dikt från diktkonst.se. Se till att åtminstone läsa igenom sammanfattningen.

Sammanfattning av regler

  • Du måste alltid ange författarens namn vid publicering.
  • Du måste alltid ange att dikten är kopierad från "diktkälla: http://www.diktkonst.se".
  • Du får inte använda dikten i spam utskick eller vid någon annan olaglig aktivitet.

Detaljerade regler för publicister

§1: Du får om du följer och accepterar de regler som gäller för publicister kopiera och själv publicera de dikter som finns på diktkonst.se.

§2: I och med att du publicerar en dikt från dikt.se har du accepterat de regler som gäller för publicister.

§3: Du får inte ta bort "diktkälla: http://www.diktkonst.se" från de dikter du publicerar.

§4: Du måste respektera och aktivt skydda upphovsrätten för varje författare som du vill publicera artiklar av.
Detta inkluderar, men är inte begränsat till:
• Författarens signatur
• De länkar som författaren har i sin dikt

§5: Du får inte ändra, redigera, eller omformulera någon del av någon dikt som inte skrivits av dig.

§6:Du måste behålla länkarna som finns i artiklarna dikterna.Läsarna av dikten ska kunna klicka på länken och förflyttas till dess destination. Länken måste alltid vara av sådan typ som sökmotorer accepterar och följer. (Länkar markerade med nofollow, eller så kallade Java länkar, är inte tillåtna). Du får inte på något sätt ge sökmotorer direktiv att inte indexera den dikt du publicerat. (Till exempel genom meta tagar eller .robots filen, eller på annat sätt).

§7: Du har inte rätt att använda några dikter hämtade från www.diktkonst.se i någon form av spam, massutskick, skräppost eller oönskad post eller e-post.

§8: Du samtycker till att aldrig publicera några dikter på webbplatser som innehåller hat, rasism, warez, pornografi, reklam för droger eller illegalt material.

§9: Du får inte publicera dikterna på sådan sätt eller i sådant sammanhang att läsaren kan förledas att tro att materialet har en annan författare eller ursprung än det verkliga.

§10: Du samtycker till att aldrig sälja någon dikterna hämtad från vår diktkonst.se webbplats utan skriftlig tillåtelse från författaren. Detta inkluderar att sälja dikterna enskilt eller i en samling.

§11: Du samtycker till att inte hålla diktkonst.se ansvarig i någon form eller för någon angelägenhet som du kan drabbas av i och med att du publicerar en dikt. diktkonst.se är endast en samlingsplats för författare och publicister.

§12: diktkonst.se förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor för publicister när som helst. Detta kan göras utan att ange något skäl för ändringen av användarvillkor.